Ενοικίαση εξοπλισμού Catering

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις / Απαντήσεις

Πότε πρέπει να παραγγείλω τον εξοπλισμό που χρειάζομαι για μια εκδήλωση;

Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε να οργανώσετε την παραγγελία σας 10 ημέρες πριν την ημερομηνία χρήσης του εξοπλισμού.

Εάν ενοικιάσω τον εξοπλισμό, θα είμαι υποχρεωμένος και να τον καθαρίσω μετά το τέλος της εκδήλωσης;

Όχι. Εμείς παραλαμβάνουμε τον εξοπλισμό στην κατάσταση που θα βρίσκεται, χωρίς εσείς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με την καθαριότητά του.
Για την σωστή καταμέτρηση κατά την επιστροφή του εξοπλισμού, θα πρέπει όλος ο εξοπλισμός να βρίσκεται συγκεντρωμένος και τοποθετημένος στα ειδικά κιβώτια και καλάθια μεταφοράς.

Πώς θα παραδοθεί ο εξοπλισμός που έχω παραγγείλει στον χώρο που τον χρειάζομαι;

Η μεταφορά, η παράδοση και η παραλαβή του εξοπλισμού που έχετε παραγγείλει, εντός Αθηνών γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας όλο το 24ωρο κατόπιν συνεννοήσεως.

Εάν βρίσκομαι εκτός Αθηνών (στην επαρχία) και θέλω να ενοικιάσω εξοπλισμό, υπάρχει δυνατότητα να με εξυπηρετήσετε;

Ναι, θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να αποστείλει εξοπλισμό σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης με ειδική χρέωση, με τα δικά της μεταφορικά μέσα ή και με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

Εάν χρειαστώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κάποιο συμπλήρωμα από τον εξοπλισμό που ήδη έχω παραλάβει, υπάρχει η δυνατότητα να μου παραδοθεί άμεσα;

Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, εντός Αθηνών και την στιγμή που μας ενημερώνετε εγκαίρως δίνοντάς μας τον κατάλληλο χρόνο μεταφοράς, έχουμε την δυνατότητα να σας παραδώσουμε το συμπλήρωμα του εξοπλισμού που θα μας ζητήσετε.

Συνεργασίες

Η εταιρεία μας δραστηροποιείται πολλά χρόνια στην ενοικίαση εξοπλισμού catering, έχουμε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο με επαγγελματισμό και ταχύτητα. Ανανεωνόμαστε συνεχώς με νέο άριστο εξοπλισμό και σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Photo Gallery

Επικοινωνήστε μαζί μας

Sideras Catering Equipment
Ιδιοκτήτης: Σιδεράς Ανδρέας
Διεύθ.: Δαβάκη Πίνδου 71, Πειραιάς
ΤΚ: 18547
Τηλ.: 210 9618860 Κιν.: 6974 733355